Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

ETSIMME JOHTAVAA ELÄINLÄÄKÄRIÄ INUVETIIN HÄMEENKYRÖÖN

Etsimme loistavaan joukkoomme johtavaa eläinlääkäriä, edellisen muuttaessa ulkomaille. Etsimällämme henkilöllä tulisi olla jo kokemusta ja osaamista alalta. Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä itsevarmaa otetta eläinlääkärin työn haasteisiin. Työtehtäviisi kuuluu klinikan vastuueläinlääkärinä toimiminen muutaman eläinlääkärin tiimissä ja pääset vaikuttamaan päätöksentekoon ja klinikan kehittämiseen yhdessä johtoryhmän kanssa.

Meillä on tarjota sinulle tilavat, valoisat tilat maalaismaisemissa kaikilla herkuilla ja mikä parasta; erittäin taitavat hoitajat ja lämminhenkinen työilmapiiri! Meille on tärkeää, että töihin on aina kiva tulla ja päivän haasteet otetaan vastaan yhdessä.

 

MIKÄ INUVET?

Uskallamme unelmoida ja ajatella isosti. Inuvet on nuori ja vauhdikkaasti kasvava moderni yksityinen eläinklinikka Hämeenkyrössä. Olemme yrittäjähenkisiä ja halukkaita kokeilemaan kaikkea uutta, samaa ajatusmaailmaa toivomme sinulta. Klinikkamme on perustettu Hämeenkyrön keskustaan 2021 ja sen jälkeen olemme kasvattaneet toimintaamme useaan otteeseen ja investoineet tulevaisuutta ajatellen. Nykyään klinikkamme pinta-ala on n. 500 neliötä ja leikkaussalin, hammashoitohuoneen, stasun sekä myymälän lisäksi meillä on 5 vastaanottohuonetta ja omat odotusaulat kissoille ja koirille. Tänä kesänä meillä on työskennellyt lähes 30 eläinalanosaajaa.

Klinikan varustukseen kuuluu mm. Spiraali CT, Endoskooppi, hyvin varusteltu sisäinen laboratorio, suoradigiröntgen, väridoppler-ultra, leikkaussali (inhalaatioanestesiatorni ventilaattorilla, kudosfuusiolaite), laser sekä täysi hammashuoneen varustus (hammaspora, hammasröntgen).

Meillä eläinlääkärin oikeana kätenä ja tasavertaisena työkaverina on aina osaava klinikkaeläinhoitaja tai kaksi. Asiakaskuntamme koostuu hyvin laajalta alueelta. Klinikalla hoidetaan paljon akuuttipotilaita sekä tehdään pehmytosakirurgiaa ja hammashoitoja. Kannustamme eläinlääkäreitämme kehittymään tarjoamalla mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin.

 

PALKKAUS JA TYÖAIKA

Johtavalle eläinlääkärille maksetaan provisiopalkkaus eläinlääkärin toimenpiteistä, jonka pohjana takuupalkkaus, jos provisio jäisi tämän summan alle. Meillä kuitenkin käytännössä kaikki eläinlääkärit pääsevät provisiopalkkaukselle hinnastorakenteen ja hyvän asiakaskunnan vuoksi. Voit esittää meille palkkatoivomuksen oman kokemuksen ja erikoisosaamisen mukaan.

Työ on toiveesi mukaan koko- tai osa-aikaista työskentelyä. Työaika sijoittuu arkena ja lauantaina klo 8–20 välille, omiin työaikoihin voi vaikuttaa omien toiveidensa mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, mutta aloituksesta ja kestosta olemme valmiita neuvottelemaan ja löytämään yhdessä sopivan ratkaisun.

 

SITTEN VIELÄ PARI PIENTÄ, MEIDÄN MIELESTÄMME NORMAALIA JUTTUA

– Eläinlääkäreille työsopimukseen kuuluu koulutusbudjetti

– Työhyvinvointia edistää laaja työkykyvakuutus, jotta hoitoon pääsy on nopeaa ja kattavaa. Mm. fysioterapia ja kiropraktikon palvelut kuuluvat tähän.

– Henkilökunnalle on maksuttomat parkkipaikat ihan oven edessä

– Tykkäämme juhlia, siksi pidämme vuosittain pikkujoulut ja virkistyspäiviä.

– Työntekijämme saavat ostaa erittäin edullisin sopimushinnoin kaikkea yhteistyökumppaneiltamme

– Vapaatoiveet on aina pystytty toteuttamaan ja työjärjestelyissä pyritään aina huomioimaan työn ja vapaan tasapaino

 

JOKO INNOSTUIT?

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Noora Vahvelainen (p. 0503594133).  Lähetä CV:llä varustettu vapaamuotoinen työhakemus noora.vahvelainen@inuvet.fi Voit myös vierailla meidän kotisivuilla tutustumassa (www.inuvet.fi).